Skip to content

Målning

Målning

Vi utför alla typer av målerijobb, för oss finns inga för små eller för stora uppdrag. Vi utför allt från att måla en dörrkarm till att utföra hela entreprenader med allt vad det innebär.

Målning

Vi utför alla typer av målerijobb, inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi samarbetar även med snickare, elektriker, golvläggare m.m. och kan på så sätt ombesörja fler moment än bara målning om ni så önskar! <br><br>Glöm inte av ROT-avdraget! ROT-avdraget införs och måleribranschen jublar! Avdraget innebär att det blir billigare att anlita ett seriöst måleriföretag. Fler privatpersoner får möjlighet att måla om och förnya sitt hem. Läs mer om hur avdraget fungerar genom att klicka här.

Tapetsering

Oavsett om du behöver hjälp med tapetsering, mattläggning, kakelsättning, eller golvslipning är det oss du ska prata med. Vi har mångårig erfarenhet från branschen. Vi har ett stort sortiment av tapeter och garanterar att vi har en tapet som passar just ditt ändamål. <br><br>När vi jobbar med tapetsering gör vi det med högsta prioritet på kvalitet, utförande och service. Allt för att du som kund ska bli 100% nöjd. <br><br>Vår proffsiga och ambitiösa personal ser fram emot att få hjälpa dig med din tapetsering.

Offertförfrågan